Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
rafalbeki (15144 niezalogowanych)

()
Początkujacy
No i co w sprawie spotkania,tudzież zlotu?
Pospamowali troche....a konkrety są?Czy zupa była za słona?
Zabieracie sie do tego jak za przeproszeniem jeż do pierdolenia......
C'MON.............zaliczacie przedszkole eksternistycznie czy jak!?
:dry
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mexa przedzialu wiekowego napewno nie ma napewno mile widziana bedziesz tylko zeby nareszcie doszło do tego naszego spotkania bziku my sa ogarnieci wiec teraz w weekend jak wpadniesz czeba bedzie cos ustalic z ta datą i gdzie co i jak
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wybierzcie kilka miejsc i zróbcie głosowanie, ale przedtem zróbcie głosowanie jaką właściwie metodą głosowaać nad wyborem miejsca,
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
taaak a moze powolac jakas komisje do spraw glosowania
Zgłoś wpis
41 Postów
Karol S
(Karol.)
Bywalec
wszystko zmierza we wlasciwym kierunku
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
mexa35 napisał:
TOPPI napisał:

Ciesze sie ze wkoncu inni sie interesuja i chca zmienic te forum na lepsze.
Przyszedl czas na zmiane ekipy, czyli odzywajcie sie czesciej, prosze zeby ta era madrali w czapach sie skonczyla.
Co do wspolnej imprezy w 's-Hertogenbosch jest wszystko mozliwe, dj dragon bedzie, lokum jest, wszyscy mile widziani w wyjatkiem tych ktorzy wiedza ze o nich chodzi. Tortow piec nie trzeba... bo to spotkanie dla mlodych.
Wpis potrzebny. Toppi

TO kiedy ten zlot nie przy torcie , a i czy w ogole ja sie kwalifikuje bo nie wiem czy o mnie chodzi czy nie chodzi a i kwestia wieku jaki przedzial jest bo moze tez juz odpadam w przedbiegach

Sorki ale mam pytanie. Czy DJ Dragon to ten z Wawy bo jesli tak to chetnie wpadne
Tak sie sklada ze znam typa z Kabat jak jeszcze pewien znajomy mial tam Vodoo Lounge.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis
78 Postów
Barbara MC
(mexa35)
Gaduła
Mordka202 napisał:
Mexa przedzialu wiekowego napewno nie ma napewno mile widziana bedziesz tylko zeby nareszcie doszło do tego naszego spotkania bziku my sa ogarnieci wiec teraz w weekend jak wpadniesz czeba bedzie cos ustalic z ta datą i gdzie co i jak
Mordka dzieki ale to takie lekko ironiczne pytanie bylo z mojej strony bo szczerze mowiac nie interesuja mnie spotkania gdzie jakies podzialy na mile i nie mile widzianych istnieja .
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mexa razcja to jest napewni głupie bo wiesz tez bym sie zastanawiała rpzychodzac na takie spotkanie czy nie bedzie jakiejś osoby której nie podoba sie ze jestem Jesli sie juz spotkanie organizuje to raczej każdy moze przyjść chyba ze sotkanie jest tylko dla wybranych prawda
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

Bliżej nas